Selskabsmenu
SNACKS
-
GILLARDEAU ØSTERS - PR. STK.55
-
5J IBERICO DE BELLOTA, SORTFODSSKINKE195
-
3 SLAGS ASSORTEREDE KANAPEER PR. PERSON125
FORRETTER
-
JORDSKOKKESUPPE MED BRUNET SMØR & TRØFFEL
-
HUMMERSUPPE, HUMMERSOUFFLÉ, DILD & KØRVEL
-
RØGET LAKS, DILDCREME & BITRE SALATER
-
HELLEFLYNDER CEVICHE, ØRREDROGN, RADISER & PURLØG
-
LILLE INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERBISQUE
-
RØRT OKSETATAR, KAPERS, ÆGGEBLOMME & SPRØD KARTOFFEL
HOVEDRETTER
-
STEGT HELLEFLYNDER MED SAUCE NAGE & KRYDDERURTER
-
FARSERET KYLLING, MORKLER, SVAMPE A LA CREME & KARTOFFEL
-
INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERBISQUE+50
-
PEBERBØF, PEBERSAUCE, SÆSONENS GRØNT & KARTOFFEL+100
-
BEEF WELLINGTON, RØDVINSSAUCE & GARNITURE+100
OST
-
COMTÉ(+sort trøffel 95,-)
-
3 SLAGS OST
DESSERT
-
CHOKOLADEMOUSSE AF 70% XOCO MAYAN RED & ISCREME
-
CRÈME BRULÉE & SORBET
-
PROFITEROLES, VANILJE ISCREME & CHOKOLADE SAUCE
-
CITRONTÆRTE MED MARENGS
-
PETIT FOURS
-
3 retter695
-
4 retter795
-
5 retter895
-
Skulle i have specielle ønsker til en menu, så send og endelig en forespørgsel eller kom forbi til et glas vin så vi kan drøfte mulighederne.
Jul 2024
Serveres fra 1. november
-
KARRYSILD MED SMILENDE ÆG125
-
CHRISTIANSØPIGENS SILD MED PEBERROD125
-
STEGT SILD I LAGE125
-
GRAVAD LAKS MED RÆVESAUCE185
-
RØGET LAKS MED LUN RØRÆG195
-
FISKEFILET MED CITRON OG REMOULADE175
-
RIBBENSTEG MED SURT OG RØDKÅL175
-
ANDE CONFIT MED ÆBLER OG SVESKER195
-
MEDISTER MED STUVET GRØNKÅL OG HJEMMERØRT SENNEP165
-
STILTON & BRILLAT-SAVARIN MED SVESKER I ARMAGNAC OG PORTVIN145
-
RISALAMANDE MED KIRSEBÆRSAUCE155
-
-
EN BID AF DET HELE - 695