Menu
Hver dag til frokost vil du kunne se op til 5 tavleretter i restauranten
ØSTERS / KANAPÈER
-
GILLARDEAU ØSTERS NATURAL & SKALOTTELØGSMIGNONETTE(PR STK) 55DKK
-
GILLARDEAU ØSTERS, SYLTET HYBENROSE & YUZU OLIE(PR STK) 65DKK
-
GILLARDEAU ØSTERS, BONITO EDDIKE & KOMBU(PR STK) 75DKK
-
*
-
RØGET LAKS, RYGEOST & PURLØG(TO STK) 85DKK
-
CORDON BLEU, SPIDSBRYST, COMTE & SORT TRØFFEL(TO STK) 65DKK
3 RETTERS MENU
Skal bestilles af hele bordet
-
HUMMERSUPPE, DILD & KØRVEL
-
PEBERBØF MED PEBERSAUCE & POMMES PURÉ
-
RØDGRØD MED VANILJEIS & FLØDE
-
-595-
FORRETTER
-
5J CINCO JOTAS IBERICO SKINKE & CANTALOUPE MELON225DKK
-
OTORO TUN, RADISER, FRISK WASABI & PONZU255DKK
-
KAMMUSLING, HØNSE BEURRE BLANC, BERGAMOTTE & KOMBU255DKK
-
TORTELLINI, DUROC, SORT HVIDLØG & JUS225DKK
-
ANDELEVERTERRINE, BRIOCHE & SAUTERNESGELE295DKK
-
BRISSEL, ÆRTER FRANCAISE & SORT TRØFFEL195DKK
KAVIAR
-
50GR ANTONIUS BARII CAVIAR & GARNITURE795DKK
-
50GR. GASTRO UNIKA GOLD CAVIAR & GARNITURE995DKK
-
50GR. ANTONIUS OSCIETRA CAVIAR & GARNITURE1295DKK
HOVEDRETTER
-
RØDDING, ÆRTER, BROCCOLINI & OLIVEN OLIE BLANQUETTE295DKK
-
KYLLINGPITHIVIER, MAJS, KANTARELLER & SHERRYSAUCE325DKK
-
”DELFINEN” INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE395DKK
-
FRANSK LAM, ASPARGES, HJERTESALAT, DILD & PEBERROD395DKK
-
PEBERBØF MED MADAGASCAR PEBER, SENNEP & POMMES FRITE495DKK
SIGNATUR RETTER TIL FLERE PERSONER
-
”HVALEN” INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE(2 - 3 PERS)995DKK
-
CÔTE DE BOEUF, SAUCE BEARNAISE, POMMES FRITES & BØNNER(2 PERS)1495DKK
DESSERTER
-
UDVALG AF OSTE(PR STK) 55 DKK
-
CRÈME BRÛLÉE & RABARBERSORBET145DKK
-
RØDGRØD MED FLØDE & VANILJEIS155DKK
-
PETIT FOURS(PR STK) 45DKK
Tasting Menu
TASTING MENU
MENU 1095KR PR PERSON SKAL BESTILLES AF HELE BORDET
-
GILLARDEAU ØSTERS, SYLTET HYBENROSE & YUZU OLIE
-
RØGET LAKS, RYGEOST & PURLØG
-
CORDON BLEU, SPIDSBRYST, COMTÉ & SORT TRØFFEL
-
-
OTORO TUN, RADISER, FRISK WASABI & PONZU* * *
-
KAMMUSLING, HØNSE BEURRE BLANC, BERGAMOTTE & KOMBU* * *
-
TORTELLINI, DUROC, SORT HVIDLØG & JUS* * *
-
INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE* * *
-
SASHI HØJREB DADDEL & TRØFFEL* * *
-
RØDGRØD MED FLØDE & VANILJEIS* * *
Vinkort
Selskabsmenu
SNACKS
-
GILLARDEAU ØSTERS - PR. STK.55
-
5J IBERICO DE BELLOTA, SORTFODSSKINKE195
-
3 SLAGS ASSORTEREDE KANAPEER PR. PERSON125
FORRETTER
-
JORDSKOKKESUPPE MED BRUNET SMØR & TRØFFEL
-
HUMMERSUPPE, HUMMERSOUFFLÉ, DILD & KØRVEL
-
RØGET LAKS, DILDCREME & BITRE SALATER
-
HELLEFLYNDER CEVICHE, ØRREDROGN, RADISER & PURLØG
-
LILLE INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERBISQUE
-
RØRT OKSETATAR, KAPERS, ÆGGEBLOMME & SPRØD KARTOFFEL
HOVEDRETTER
-
STEGT HELLEFLYNDER MED SAUCE NAGE & KRYDDERURTER
-
FARSERET KYLLING, MORKLER, SVAMPE A LA CREME & KARTOFFEL
-
INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERBISQUE+50
-
PEBERBØF, PEBERSAUCE, SÆSONENS GRØNT & KARTOFFEL+100
-
BEEF WELLINGTON, RØDVINSSAUCE & GARNITURE+100
OST
-
COMTÉ(+sort trøffel 95,-)
-
3 SLAGS OST
DESSERT
-
CHOKOLADEMOUSSE AF 70% XOCO MAYAN RED & ISCREME
-
CRÈME BRULÉE & SORBET
-
PROFITEROLES, VANILJE ISCREME & CHOKOLADE SAUCE
-
CITRONTÆRTE MED MARENGS
-
PETIT FOURS
-
3 retter695
-
4 retter795
-
5 retter895
-
Skulle i have specielle ønsker til en menu, så send og endelig en forespørgsel eller kom forbi til et glas vin så vi kan drøfte mulighederne.
Jul 2024
Serveres fra 1. november
-
KARRYSILD MED SMILENDE ÆG125
-
CHRISTIANSØPIGENS SILD MED PEBERROD125
-
STEGT SILD I LAGE125
-
GRAVAD LAKS MED RÆVESAUCE185
-
RØGET LAKS MED LUN RØRÆG195
-
FISKEFILET MED CITRON OG REMOULADE175
-
RIBBENSTEG MED SURT OG RØDKÅL175
-
ANDE CONFIT MED ÆBLER OG SVESKER195
-
MEDISTER MED STUVET GRØNKÅL OG HJEMMERØRT SENNEP165
-
STILTON & BRILLAT-SAVARIN MED SVESKER I ARMAGNAC OG PORTVIN145
-
RISALAMANDE MED KIRSEBÆRSAUCE155
-
-
EN BID AF DET HELE - 695