Frokost Menu
SMØRREBRØD
-
CHRISTIANSØPIGENS SILD, ÆGGEBLOMME & PEBERROD135DKK
-
KARRYMARINEREDE SILD, KARRYCRÈME & POCHEREDE ÆG135DKK
-
STEGTE SILD, KAPERS & SYLTEDE PERLELØG135DKK
-
VAGTELÆG, PURLØG, SKALOTTELØG & CREME FRAICHE165DKK
-
TILKØB 15G. CAVIAR295DKK
-
STENBIDERROGN, VAFFEL & CREME FRAICHEDAGSPRIS
-
SAMSØLAKS & REJER, DILDCRÈME, CROISSANT195DKK
-
PANERET PIGHVAR, REMOULADE, CITRON & DILD195DKK
-
HØNSESALAT AF FRILANDSKYLLING & RØGET BACON185DKK
-
ANDELEVERTERRIN, ABRIKOS, SAUTERNES & BRIOCHE245DKK
-
OKSETATAR, GARNITURE & ÆGGEBLOMME185DKK
-
PARISERBØF, GARNITURE, ÆGGEBLOMME & BRIOCHE225DKK
-
PATÉ EN CRÔUTE, DADDEL, SENNEP & CORNICHONER195DKK
-
KALVESPIDSBRYST, PEBERRODSCREME & SYLTEDE DRUEAGURKER185DKK
FORRETTER
-
GILLARDEAU ØSTERS, CITRON & VINAIGRETTEPR. STK. 55DKK
-
CINCO JOTAS 5J IBÉRICO, SORTFODSSKINKE365DKK
-
50 GR. CAVIAR & GARNITURE995DKK
KLASSIKERE
-
( DELFINEN ) INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERSAUCE395DKK
-
VOL-AU-VENT, FRILANDSKYLLING & MORKLER255DKK
DESSERT
-
UDVALG AF OSTE3/6 SLAGS - 175DKK/295DKK
-
ÆBLEMOUSSE, KARAMEL & PRALINÉ165DKK
-
CITRONTÆRTE, PISTACIE, MANDARIN, BERGAMOTTE & MARENGS165DKK
-
XOCO MAYAN RED CHOKOLADEBAR, SOLBÆRSORBET & VANILJE195DKK
-
PETIT FOURS135DKK
Aften Menu
KANAPÉER
-
GILLARDEAU ØSTERS NATUREL, CITRON & VINAIGRETTE(PR STK) 55DKK
-
GILLARDEAU ØSTERS KOMBUVINAIGRETTE & BERGAMOTTE(PR STK) 55DKK
-
RØGET ÅL, CRÈME FRAICHE, PURLØG & LÖJROM(TO STK) 85DKK
-
SHASHI OKSETATAR, CAVIAR, TÆRTE(TO STK) 95DKK
-
DUELEVERPARFAIT, DADDELPURÉ & BRIOCHE(TO STK) 75DKK
-
CORDON BLEU, 5J IBERICO SKINKE, KALV & COMTÉ(TO STK) 85DKK
SPECIALITETER
-
5J CINCO JOTAS, SORTFODSSKINKE365DKK
-
50G ROSSINI GOLD SELECTION CAVIAR & GARNITURE995DKK
-
50G GASTRO UNIKA GOLD CAVIAR & GARNITURE995DKK
FORRETTER
-
HVIDE ASPARGES, SAUCE MOUSSELINE & BRIOCHE265DKK
-
HAMACHI, NASHI PÆRE, GLASKÅL & CITRUSVINAIGRETTE225DKK
-
TORTELLINI, DUROC, JUS & SORT HVIDLØG245DKK
-
PATÉ EN CROÛTE, DADDELPURÉ, SENNEP & CORNICHONS195DKK
-
ANDELEVERTERRIN, ABRIKOS, SAURTERNES GELE & BRIOCHE295DKK
HOVEDRETTER
-
RØDTUNGE, KYLLINGE-BEURRE BLANC & KARTOFFELPURÉ295DKK
-
(DELFINEN) INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE395DKK
-
LAMMEKRONE, GRILLET HJERTESALAT, ASPARGES, DILD & PEBERRODSCREME385DKK
-
DUE ROYAL, RØDBEDE, BRAISERET MAJROE & SAUCE GASTRIQUE545DKK
-
T-BONE STEAK, POMMES FRITES & SAUCE BEARNAISE595DKK
-
SALON TASTING MENUtorsdag - fredag - lørdag1495DKK
SIGNATURRETTER TIL TO
-
BEEF WELLINGTON SORT TRØFFEL & RØDVINSSAUCE1095DKK
-
“HVALEN” INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE995DKK
DESSERTS
-
UDVALG AF OSTE(PR STK) 55 DKK
-
ÆBLEMOUSSE, DULCE CHOKOLADE, CALVADOS & KARAMEL165DKK
-
TRIPLE CITRUS CITRONTÆRTE, PISTACHIE & MARENGS165DKK
-
MAYAN RED XOCO 70% CHOKOLADEBAR, KÆRNEMÆLK & SOLBÆRSORBET195DKK
-
PETIT FOUR(4 STK) 135DKK
Selskabsmenu
SNACKS
-
GILLARDEAU ØSTERS - PR. STK.55
-
5J IBERICO DE BELLOTA, SORTFODSSKINKE365
-
3 SLAGS ASSORTEREDE SNACKS PR. PERSON125
FORRETTER
-
BLOMKÅLSSUPPE, BRUNET SMØR & SORT TRØFFEL
-
HUMMERSUPPE, HUMMERSOUFFLÉ, DILD & KØRVEL
-
RØGET LAKS, DILDCREME & BITRE SALATER
-
RIMMET HELLEFLYNDER, CRUDITÉ & CITRUSVINAIGRETTE
-
INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERBISQUE
-
RØRT OKSETATAR, KAPERS, ÆGGEBLOMME & SPRØD KARTOFFEL
HOVEDRETTER
-
RISOTTO MED SÆSONENS GRØNT
-
FARSERET KYLLING, MORKLER, SVAMPE A LA CREME & KARTOFFEL
-
INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERBISQUE
-
PEBERBØF, PEBERSAUCE, SÆSONENS GRØNT & KARTOFFEL
-
BEEF WELLINGTON, RØDVINSSAUCE & GARNITURE
OST
-
COMTÉ(+sort trøffel 95,-)
-
3 SLAGS OST
DESSERT
-
CHOKOLADEMOUSSE AF 70% XOCO MAYAN RED & ISCREME
-
CRÈME BRULÉE & SORBET
-
PROFITEROLES, VANILJE ISCREME & CHOKOLADE SAUCE
-
CITRONTÆRTE MED MARENGS
-
PETIT FOURS
-
3 retter695
-
4 retter795
-
5 retter895
-
Skulle i have specielle ønsker til en menu, så send og endelig en forespørgsel eller kom forbi til et glas vin så vi kan drøfte mulighederne.