Frokost Menu
FROKOSTRETTER
-
HUMMERBISQUE, DILD & KØRVEL135DKK
-
RØGET LAKS, RYGEOST CREME & BITRE SALATER185DKK
-
HVIDE ASPARGES, SAUCE MOUSSELINE & RAMSLØG225DKK
-
FJORDREJER, RISTET BRIOCHE, CITRON & DILD245DKK
-
PARISERBØF. CORNICHONS, SKALOTTELØG & PICKLES195DKK
-
ANDELEVERTERRIN, BRIOCHE & SAUTERNES-GELE245DKK
-
PATÉ EN CROÛTE, DADDEL, SENNEP & CORNICHONS185DKK
-
ROMAINE SALAT, CONFITERET POUSSIN, ENDIVE & PARMESAN165DKK
-
OKSETATAR, PIMENT D’ESPELETTE, ÆGGEBLOMME & POMMES FRITES195DKK
-
”SALONS STJENESKUD” PIGHVAR, ASPARGES & CAVIAR395DKK
-
FJELDØRRED, BRUNET SMØR, CROUTONER, CITRON & KARTOFLER295DKK
-
”DELFINEN” INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE395DKK
-
OKSEMØRBRAD, SAUCE BORDELAISE, RØGET MARV, TRØFFEL & POMMES PURÉ495DKK
ØSTERS & KANAPEER
-
GILLARDEAU ØSTERS, SYLTET HYBENROSE, OLIVENOLIEPR. STK 65DKK
-
5J CINCO JOTAS, IBERICO SKINKE195DKK
-
50GR. ANTONIUS OSCIETRA CAVIAR & GARNITURE995DKK
SIGNATURRETTER TIL FLERE
-
”HVALEN” INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE995DKK (2 PERS)
-
CÔTE DE BOEUF, POMMES FRITES & SAUCE BEARNAISE1395DKK (2 PERS)
DESSERTER
-
UDVALG AF OSTEPR. STK 55DKK
-
CRÈME CARAMEL, CHANTILLY CREME & APPELSIN165DKK
-
CHOKOLADE MARQUISE, KAFFE & HVID CHOKOLADE195DKK
-
PETIT FOURSPR. STK 45DKK
Aften Menu
ØSTERS
-
GILLARDEAU ØSTERS, BONITOEDDIKE & KOMBU TANG(PR STK) 75DKK
-
GRATINERET GILLARDEAU ØSTERS, HVIDLØG, BRØDKRUMME & PERSILLE(PR STK) 65DKK
-
GILLARDEAU ØSTERS, SYLTET HYBENROSE, OLIVENOLIE & CAVIAR(PR STK) 95DKK
KANAPEER
-
HIRAMASA, FRISK WASABI, FINGERLIME & CAVIAR(TO STK) 105DKK
-
”PORRETÆRTE”, 5J IBERICO SKINKE & BITTER SALAT(TO STK) 65DKK
-
CORDON BLEU, SORT TRØFFEL & TÊTE DE MOINE(TO STK) 85DKK
SPECIALITETER
-
5J CINCO JOTAS, IBERICO SKINKE195DKK
-
50GR. ANTONIUS OSCIETRA CAVIAR & GARNITURE995DKK
-
50GR. GASTRO UNIKA GOLD CAVIAR & GARNITURE995DKK
FORRETTER
-
ASPARGES & OLIVENOLIE-BLANQUETTE265DKK
-
STEGT PIGHVAR, SYLTET LØG & CHAMPAGNE BEURRE BLANC225DKK
-
GRILLET HUMMERHALE, JOMFRUHUMMER BLANQUETTE, GRÆSKAR & SYLTET INGEFÆR325DKK
-
TORTELLINI, DUROC, SORT HVIDLØG & DUROC JUS225DKK
-
PATÉ EN CROÛTE, DADDEL, SENNEP & CORNICHONS185DKK
HOVEDRETTER
-
GRILLET HAVTASKEHALE, ARTISKOK & KYLLINGE-BEURRE BLANC325DKK
-
“DELFINEN” INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE395DKK
-
FARSERET POUSSIN BRYST, KNOLDSELLERI, GULEROD & KYLLINGEJUS295DKK
-
OKSEMØRBRAD, SAUCE BORDELAISE, RØGET MARV, TRØFFEL & POMMES PURÉ495DKK
SIGNATURRETTER TIL TO
-
“HVALEN” INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE995DKK
-
”FORLOREN HARE” MED GUANCIALE, MORKLER, TRØFFEL, BACON & BRUN SAUCE895DKK
-
CÔTE DE BOEUF, POMMES FRITES & SAUCE BEARNAISE1495DKK
DESSERTER
-
UDVALG AF OSTE(PR STK) 55 DKK
-
CRÈME CARAMEL, CHANTILLY CREME & APPELSIN165DKK
-
CITRONTÆRTE, VANILJE & PISTACIE165DKK
-
CHOKOLADE MARQUISE, KAFFE & HVID CHOKOLADE195DKK
-
PETIT FOURS(PR STK) 45DKK
Tasting Menu
TASTING MENU
MENU 1095KR PR PERSON SKAL BESTILLES AF HELE BORDET
-
KANAPEER
-
PORRETÆRTE - HIRAMASA & CAVIAR - CORDON BLEU - GILLARDEAU ØSTERS
-
-
PIGHVAR & CAVIAR* * *
-
HUMMER & BLANQUETTE SAUCE* * *
-
TORTELLINI MED DUROC & SORT HVIDLØG* * *
-
“DELFINEN” INDBAGT PIGHVAR & HUMMERBISQUE* * *
-
FARSERET POUSSIN BRYST, TRØFFEL & KYLLINGEJUS* * *
-
(TILVALG TÊTE DE MOINE & BALSAMICO, OLIVENOLIE & FRISSÉ SALAT +75DKK)* * *
-
CHOKOLADE MARQUISE & VANILJEIS
-
-
ALTERNATIV HOVEDRET
-
OKSEHØJREB 200 GR.+150DKK
-
OKSEMØRBRAD 150GR.+200DKK
-
A5 WAGYU 100GR.+475DKK
Vinkort
Selskabsmenu
SNACKS
-
GILLARDEAU ØSTERS - PR. STK.55
-
5J IBERICO DE BELLOTA, SORTFODSSKINKE195
-
3 SLAGS ASSORTEREDE KANAPEER PR. PERSON125
FORRETTER
-
JORDSKOKKESUPPE MED BRUNET SMØR & TRØFFEL
-
HUMMERSUPPE, HUMMERSOUFFLÉ, DILD & KØRVEL
-
RØGET LAKS, DILDCREME & BITRE SALATER
-
HELLEFLYNDER CEVICHE, ØRREDROGN, RADISER & PURLØG
-
LILLE INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERBISQUE
-
RØRT OKSETATAR, KAPERS, ÆGGEBLOMME & SPRØD KARTOFFEL
HOVEDRETTER
-
STEGT HELLEFLYNDER MED SAUCE NAGE & KRYDDERURTER
-
FARSERET KYLLING, MORKLER, SVAMPE A LA CREME & KARTOFFEL
-
INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERBISQUE+50
-
PEBERBØF, PEBERSAUCE, SÆSONENS GRØNT & KARTOFFEL+100
-
BEEF WELLINGTON, RØDVINSSAUCE & GARNITURE+100
OST
-
COMTÉ(+sort trøffel 95,-)
-
3 SLAGS OST
DESSERT
-
CHOKOLADEMOUSSE AF 70% XOCO MAYAN RED & ISCREME
-
CRÈME BRULÉE & SORBET
-
PROFITEROLES, VANILJE ISCREME & CHOKOLADE SAUCE
-
CITRONTÆRTE MED MARENGS
-
PETIT FOURS
-
3 retter695
-
4 retter795
-
5 retter895
-
Skulle i have specielle ønsker til en menu, så send og endelig en forespørgsel eller kom forbi til et glas vin så vi kan drøfte mulighederne.