Frokost menu
FROKOST
-
KARRYMARINERET CHRISTIANS Ø SILD125
-
RØGET LAKS FRA SAMSØE MED URTECREME195
-
NYE DANSKE KARTOFLER, LØVSTIKKE & LØG125
-
FISKEFILET MED REMOULADE165
-
RØRT TATAR, TOMAT & KARTOFFEL185
-
PARISERBØF MED DET HELE185
FORRETTER
-
ØSTERSPr. stk. 48
-
SALADE CHÈVRE CHAUD185
-
CINCO JOSTAS 5J SORTFODSSKINKE365
-
TOMAT, VANILJE & PEBER175
-
PATÉ EN CRÔUTE, DADDEL & SENNEP195
-
R.A.P255
KLASSIKERE
-
INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERSAUCE
-
"DELFIN"395
-
"HVAL"495
-
TOURNEDOS VENDT I KNUST SORT PEBER MED PEBERSAUCE495
DESSERT
-
UDVALG AF OSTE
-
3 SLAGS145
-
6 SLAGS225
-
PEACH MELBA165
-
JORDBÆR EN SURPRISE165
-
XOCO CHOKOLADE & PISTACIE ISCREME185
-
PETIT FOUR95
Aften Menu
SOMMERMENU
-
3 RETTER495
-
MED VIN & VAND995
-
Skal vælges af hele bordet
SNACKS
-
ØSTERS - PR. STK.48
-
SORTFODSSKINKE225
-
CINCO JOSTAS 5J SORTFODSSKINKE365
FORRETTER
-
TOMAT, VANILJE & PEBER175
-
SALTET HELLEFLYNDER, MANDLER & CAVIAR345
-
HUMMER, LARDO & SYLTEDE JORDBÆR295
-
TORTELLINI MED DUROC OG SVAMPEBOUILLON225
-
PATÉ EN CRÔUTE, DADDEL & SENNEP295
-
R.A.P255
HOVEDRETTER
-
HAVBARS, MUSLINGEFUMET, GLASKÅL & ÆRTER295
-
INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERSAUCE
-
“DELFIN”395
-
“HVAL”495
-
BRESSE KYLLING, KANTARELLER, MAJS & VIN JAUNE SAUCE445
-
SOMMERBUK, SHIITAKE & MADERIA SAUCE395
-
BEEF WELLINGTON & SAUCE BORDELAISEMINIMUM 2 PERSONER495
DESSERT
-
UDVALG AF OSTE
-
3 SLAGS145
-
6 SLAGS225
-
CHAMPAGNE SORBET125
-
PEACH MELBA165
-
JORDBÆR EN SURPRISE165
-
XOCO CHOKOLADE & PISTACIE ISCREME185
-
Salons petit four selektion95
Selskabsmenu
Snacks
-
Assorterede snacks pr. person125
-
Canapé pr. stk.30
-
Østers pr. stk.48
Suppe
-
Hummersuppe med hummersoufflé
-
Jordskokkesuppe med trøffel (v)
Kolde forretter
-
Pate en croûte, surt sødt & stærkt
-
Røget laks fra Samsø med urtecrème & crudité
-
Rørt laksetatar med krydderurtesalat & sprød butterdej
-
Klassisk salat af dansk hummer & toast melba (*)
-
Tatar af okse med løg og estragon
Varme forretter
-
Indbagt pighvar med spinat & hummersauce (*)
-
Stegt helleflynder med sauce blanquette
-
Glaserede brisler Krystalliseret løg og sauce bordelaise
-
I sæson har vi også stenbiderrogn, fjordrejer & asparges
Hovedretter
-
Frilandskylling label rouge med morkler & blanchet sauce
-
Vagtel en cocotte med druer & cognac
-
Oksemørbrad i knust peber med bagte løg og pebersauce
-
Côte de boeuf med sauce bordelaise & bearnaise
-
Risotto (v)
-
Oksemørbrad Wellington med sauce bordelaise
-
I sæson har vi også spæde lam, sommerbuk 16/5-15/7, hår- og fjervildt 1/9-31/12
Ost
-
Oste fra nær & fjern
-
Trøffelost med madeirasky & toast melba
Dessert
-
Crème brûlée & iscrème
-
Glaserede pandekager med æblekompot & calvados
-
Profiteroles med vaniljeis & varm chokoladesauce
-
Chokolade nougatine med svesker & iscrème
-
Rabarber en surprise
-
3 retter665
-
4 retter765
-
5 retter865
-
*Dagspris (v) vegetar