Frokost Menu
ØSTERS
-
GILLARDEAU ØSTERS, VINAIGRETTE & CITRON(PR STK) 55DKK
-
GILLARDEAU ØSTERS, AGURK & PIMENT D’ESPELETTE VINAIGRETTE(PR STK) 65DKK
-
GILLARDEAU ØSTERS, BONITOEDDIKE & YUZU KOSHO(PR STK) 65DKK
SPECIALITETER
-
5J CINCO JOTAS, IBERICO SKINKE195DKK
-
50GR. ANTONIUS OSCIETRA CAVIAR & GARNITURE995DKK
-
50GR. GASTRO UNIKA GOLD CAVIAR & GARNITURE995DKK
FROKOSTRETTER
-
OMELET, 5J IBERICO SKINKE & COMTÉ195DKK
-
KANTARELTOAST, SKALLOTTELØG & SURDEJSBRØD245DKK
-
CHRISTIANSØPIGENS SILD135DKK
-
RØGET LAKS, STUVET SPINAT & CITRON195DKK
-
SALAT NICOISE, TUN, ÆG, BØNNER & OLIVEN185DKK
-
HALV HUMMER, CITRON & MAYONNAISEDAGSPRIS
-
PANERET PIGHVAR MED REMOULADE195DKK
-
HELSTEGT RØDTUNGE, BRUNET SMØR, CITRON & PERSILLE385DKK
-
HAVTASKEHALE, SAUCE BOUILLABAISSE, MUSLINGER & ÆRTER385DKK
-
“DELFINEN” INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE395DKK
-
PATÉ EN CROÛTE, SENNEP & CORNICHONS185DKK
-
ANDELEVERTERRINE, KVÆDE, KAKAO & BRIOCHE245DKK
-
RØRT OKSETATAR, TOMAT & PEBER MED POMMES FRITES225DKK
-
PEBERBØF MED KARTOFFELPURE & PEBERSAUCE395DKK
DESSERTER
-
UDVALG AF OSTE(PR STK) 55DKK
-
VANILJETÆRTE MED BLÅBÆR OG YOGHURT SORBET165DKK
-
ÆBLETRIFLI, HVID CHOKOLADE & MARCIPAN165DKK
-
PETIT FOURS(3 STK) 95DKK
Aften Menu
ØSTERS
-
GILLARDEAU ØSTERS, VINAIGRETTE & CITRON(PR STK) 55DKK
-
GILLARDEAU ØSTERS, AGURK & PIMENT D’ESPELETTE VINAIGRETTE(PR STK) 65DKK
-
GILLARDEAU ØSTERS, BONITOEDDIKE & YUZU KOSHO(PR STK) 65DKK
-
GRILLET GILLARDEAU ØSTERS, MUSLINGEEMULSION & CAVIAR(PR STK) 85DKK
APPETIZERS
-
TUN, CHILI, FORÅRSLØG & AVOCADO(TO STK) 85DKK
-
SASHI OKSETATAR, CAVIAR & CITRUSMAYONNAISE(TO STK) 105DKK
-
RØGET ÅL I TEMPURA, SUR SØD SAUCE & RISTEDE SESAMFRØ(TO STK) 85DKK
-
CORDON BLEU, 5J IBERICO SKINKE, KALV & COMTÉ(TO STK) 75DKK
SPECIALITETER
-
5J CINCO JOTAS, IBERICO SKINKE195DKK
-
50GR. ANTONIUS OSCIETRA CAVIAR & GARNITURE995DKK
-
50GR. GASTRO UNIKA GOLD CAVIAR & GARNITURE995DKK
FORRETTER
-
ORZO PASTA ”RISOTTO” VILDE SVAMPE, SORT HVIDLØG & SORT TRØFFEL195DKK
-
JOMFRUHUMMER, TOMAT, VANILJE & SORT PEBER235DKK
-
HELLEFLYNDER, ØRREDROGN, FRISSÉ SALAT & CITRON225DKK
-
HUMMERTORTELLINI, HUMMERKORAL & HUMMERCONSOMMÉ295DKK
-
ANDELEVERTERRIN, KVÆDEKOMPOT, KAKAO & BRIOCHE245DKK
HOVEDRETTER
-
HAVTASKEHALE, SAUCE BOUILLABAISSE, MUSLINGER & URTER385DKK
-
“DELFINEN” INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE395DKK
-
HEL FARSERET VAGTEL, KANTARELLER, KARTOFFELPURÉ & VIN JAUNE SAUCE325DKK
-
TOURNEDOS ROSSINI, SORT TRØFFEL & RØDVINSSAUCE595DKK
SIGNATURRETTER TIL TO
-
KALVEMØRBRAD EN CROÛTE, KYLLINGEMOUSSELINEFARS, SORT TRØFFEL & RØDVINSSAUCE1095DKK
-
“HVALEN” INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE995DKK
DESSERTER
-
UDVALG AF OSTE(PR STK) 55 DKK
-
VANILJETÆRTE MED BLÅBÆR OG YOGHURT SORBET165DKK
-
ÆBLETRIFLI, HVID CHOKOLADE & MARCIPAN165DKK
-
CHOKOLADESOUFFLÉ AF 70% XOCO MAYAN RED CHOKOLADE, ANANAS & VANILJEIS195DKK
-
PETIT FOURS(3 STK) 95DKK
Vinkort
Selskabsmenu
SNACKS
-
GILLARDEAU ØSTERS - PR. STK.55
-
5J IBERICO DE BELLOTA, SORTFODSSKINKE195
-
3 SLAGS ASSORTEREDE KANAPEER PR. PERSON125
FORRETTER
-
JORDSKOKKESUPPE MED BRUNET SMØR & TRØFFEL
-
HUMMERSUPPE, HUMMERSOUFFLÉ, DILD & KØRVEL
-
RØGET LAKS, DILDCREME & BITRE SALATER
-
HELLEFLYNDER CEVICHE, ØRREDROGN, RADISER & PURLØG
-
LILLE INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERBISQUE
-
RØRT OKSETATAR, KAPERS, ÆGGEBLOMME & SPRØD KARTOFFEL
HOVEDRETTER
-
STEGT HELLEFLYNDER MED SAUCE NAGE & KRYDDERURTER
-
FARSERET KYLLING, MORKLER, SVAMPE A LA CREME & KARTOFFEL
-
INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERBISQUE+50
-
PEBERBØF, PEBERSAUCE, SÆSONENS GRØNT & KARTOFFEL+100
-
BEEF WELLINGTON, RØDVINSSAUCE & GARNITURE+100
OST
-
COMTÉ(+sort trøffel 95,-)
-
3 SLAGS OST
DESSERT
-
CHOKOLADEMOUSSE AF 70% XOCO MAYAN RED & ISCREME
-
CRÈME BRULÉE & SORBET
-
PROFITEROLES, VANILJE ISCREME & CHOKOLADE SAUCE
-
CITRONTÆRTE MED MARENGS
-
PETIT FOURS
-
3 retter695
-
4 retter795
-
5 retter895
-
Skulle i have specielle ønsker til en menu, så send og endelig en forespørgsel eller kom forbi til et glas vin så vi kan drøfte mulighederne.
Torsdage på Salon
Menu
Husk at reserve bord, og skriv gerne i bookingen “Torsdag”
-
Torsdag 24/8
-
Bouillabaisse, med pighvar, jomfruhummer og blåmuslinger495
-
-
Torsdag 31/8
-
Krebinet af Durocnakke og kalv med stuvet spidskål, kartofler & sylt295
-
-
Torsdag 7/9
-
”Kylling Danoise” Helstegt poussin, rabarberkompot, agurkesalat & kartofler295
-
-
Torsdag den 14/9
-
Wienerschnitzel med citron, benfri sild, peberrod & pommes sauté345
-
-
Torsdag den 21/9
-
”Sunday Roast” Helstegt oksehøjreb, stegte kartofler, gratineret blomkål, ærter franciaise & gulerødder395
-
-
Torsdag den 28/9
-
Bouillabaisse, med pighvar, jomfruhummer og blåmuslinger495
-
-
Torsdag den 5/10
-
Krebinet af Durocnakke og kalv med stuvet spidskål, kartofler & sylt295
-
-
Torsdag 12/10
-
Kylling Danoise” Helstegt poussin, rabarberkompot, agurkesalat & kartofler295
Mortens aften
10. november
3 KANAPEER
-
RØGET LAKS & RYGEOST
-
CORDON BLEU & SORT TRØFFEL
-
PATÉ EN CROÛTE & DADDEL
HOVEDRET
-
HELSTEGT AND MED DET HELE
DESSERT
-
BABA AU RHUM & VANILJEIS
-
- 695 -
Jul 2023
Serveres fra 13. november
-
KARRYSILD MED SMILENDE ÆG125
-
CHRISTIANSØPIGENS SILD MED PEBERROD125
-
FRIED HERRING IN BRINE125
-
GRAVAD LAKS MED RÆVESAUCE185
-
RØGET LAKS MED POCHERET ÆG195
-
FISKEFILET MED CITRON OG REMOULADE175
-
RIBBENSTEG MED SURT OG RØDKÅL175
-
ANDE CONFIT MED ÆBLER OG SVESKER195
-
MEDISTER MED STUVET GRØNKÅL OG HJEMMERØRT SENNEP165
-
STILTON & BRILLAT-SAVARIN MED SVESKER I ARMAGNAC OG PORTVIN145
-
RISALAMANDE MED KIRSEBÆRSAUCE155
-
-
EN BID AF DET HELE - 695(sidste bestilling senest kl. 14.00)