• Menu
  • Selskaber
  • Kunst & Kogebøger
  • Den Røde
  • Job
  • Gavekort
Bredgade 63, 1260 København
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • Frokost Menu
  • Aften Menu
  • Selskabsmenu
  • Vinkort

Frokost Menu

Se menu som PDF

SMØRREBRØD


  • CHRISTIANSØPIGENS SILD, ÆGGEBLOMME & PEBERROD
    135DKK

  • KARRYMARINEREDE SILD, KARRYCRÈME & POCHEREDE ÆG
    135DKK

  • STEGTE SILD, KAPERS & SYLTEDE PERLELØG
    135DKK

  • VAGTELÆG, PURLØG, SKALOTTELØG & CREME FRAICHE
    165DKK

  • TILKØB 15G. CAVIAR
    295DKK

  • STENBIDERROGN, VAFFEL & CREME FRAICHE
    DAGSPRIS

  • SAMSØLAKS & REJER, DILDCRÈME, CROISSANT
    195DKK

  • PANERET PIGHVAR, REMOULADE, CITRON & DILD
    195DKK

  • HØNSESALAT AF FRILANDSKYLLING & RØGET BACON
    185DKK

  • ANDELEVERTERRIN, ABRIKOS, SAUTERNES & BRIOCHE
    245DKK

  • OKSETATAR, GARNITURE & ÆGGEBLOMME
    185DKK

  • PARISERBØF, GARNITURE, ÆGGEBLOMME & BRIOCHE
    225DKK

  • PATÉ EN CRÔUTE, DADDEL, SENNEP & CORNICHONER
    195DKK

  • KALVESPIDSBRYST, PEBERRODSCREME & SYLTEDE DRUEAGURKER
    185DKK

FORRETTER


  • GILLARDEAU ØSTERS, CITRON & VINAIGRETTE
    PR. STK. 55DKK

  • CINCO JOTAS 5J IBÉRICO, SORTFODSSKINKE
    365DKK

  • 50 GR. CAVIAR & GARNITURE
    995DKK

KLASSIKERE


  • ( DELFINEN ) INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERSAUCE
    395DKK

  • VOL-AU-VENT, FRILANDSKYLLING & MORKLER
    255DKK

DESSERT


  • UDVALG AF OSTE
    3/6 SLAGS - 175DKK/295DKK

  • ÆBLEMOUSSE, KARAMEL & PRALINÉ
    165DKK

  • CITRONTÆRTE, PISTACIE, MANDARIN, BERGAMOTTE & MARENGS
    165DKK

  • XOCO MAYAN RED CHOKOLADEBAR, SOLBÆRSORBET & VANILJE
    195DKK

  • PETIT FOURS
    135DKK

Aften Menu

Se menuen som PDF

KANAPÉER


  • GILLARDEAU ØSTERS NATUREL, CITRON & VINAIGRETTE
    (PR STK) 55DKK

  • GILLARDEAU ØSTERS KOMBUVINAIGRETTE & BERGAMOTTE
    (PR STK) 55DKK

  • RØGET ÅL, CRÈME FRAICHE, PURLØG & LÖJROM
    (TO STK) 85DKK

  • SHASHI OKSETATAR, CAVIAR, TÆRTE
    (TO STK) 95DKK

  • DUELEVERPARFAIT, DADDELPURÉ & BRIOCHE
    (TO STK) 75DKK

  • CORDON BLEU, 5J IBERICO SKINKE, KALV & COMTÉ
    (TO STK) 85DKK

SPECIALITETER


  • 5J CINCO JOTAS, SORTFODSSKINKE
    365DKK

  • 50G ROSSINI GOLD SELECTION CAVIAR & GARNITURE
    995DKK

  • 50G GASTRO UNIKA GOLD CAVIAR & GARNITURE
    995DKK

FORRETTER


  • HVIDE ASPARGES, SAUCE MOUSSELINE & BRIOCHE
    265DKK

  • HAMACHI, NASHI PÆRE, GLASKÅL & CITRUSVINAIGRETTE
    225DKK

  • TORTELLINI, DUROC, JUS & SORT HVIDLØG
    245DKK

  • PATÉ EN CROÛTE, DADDELPURÉ, SENNEP & CORNICHONS
    195DKK

  • ANDELEVERTERRIN, ABRIKOS, SAURTERNES GELE & BRIOCHE
    295DKK

HOVEDRETTER


  • RØDTUNGE, KYLLINGE-BEURRE BLANC & KARTOFFELPURÉ
    295DKK

  • (DELFINEN) INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE
    395DKK

  • LAMMEKRONE, GRILLET HJERTESALAT, ASPARGES, DILD & PEBERRODSCREME
    385DKK

  • DUE ROYAL, RØDBEDE, BRAISERET MAJROE & SAUCE GASTRIQUE
    545DKK

  • T-BONE STEAK, POMMES FRITES & SAUCE BEARNAISE
    595DKK

  • SALON TASTING MENU
    torsdag - fredag - lørdag
    1495DKK

SIGNATURRETTER TIL TO


  • BEEF WELLINGTON SORT TRØFFEL & RØDVINSSAUCE
    1095DKK

  • “HVALEN” INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE
    995DKK

DESSERTS


  • UDVALG AF OSTE
    (PR STK) 55 DKK

  • ÆBLEMOUSSE, DULCE CHOKOLADE, CALVADOS & KARAMEL
    165DKK

  • TRIPLE CITRUS CITRONTÆRTE, PISTACHIE & MARENGS
    165DKK

  • MAYAN RED XOCO 70% CHOKOLADEBAR, KÆRNEMÆLK & SOLBÆRSORBET
    195DKK

  • PETIT FOUR
    (4 STK) 135DKK

Selskabsmenu

Vilkår for selskaber

Hent selskabsmenu i PDF

SNACKS


  • GILLARDEAU ØSTERS - PR. STK.
    55

  • 5J IBERICO DE BELLOTA, SORTFODSSKINKE
    365

  • 3 SLAGS ASSORTEREDE SNACKS PR. PERSON
    125

FORRETTER


  • BLOMKÅLSSUPPE, BRUNET SMØR & SORT TRØFFEL

  • HUMMERSUPPE, HUMMERSOUFFLÉ, DILD & KØRVEL

  • RØGET LAKS, DILDCREME & BITRE SALATER

  • RIMMET HELLEFLYNDER, CRUDITÉ & CITRUSVINAIGRETTE

  • INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERBISQUE

  • RØRT OKSETATAR, KAPERS, ÆGGEBLOMME & SPRØD KARTOFFEL

HOVEDRETTER


  • RISOTTO MED SÆSONENS GRØNT

  • FARSERET KYLLING, MORKLER, SVAMPE A LA CREME & KARTOFFEL

  • INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERBISQUE

  • PEBERBØF, PEBERSAUCE, SÆSONENS GRØNT & KARTOFFEL

  • BEEF WELLINGTON, RØDVINSSAUCE & GARNITURE

OST


  • COMTÉ
    (+sort trøffel 95,-)

  • 3 SLAGS OST

DESSERT


  • CHOKOLADEMOUSSE AF 70% XOCO MAYAN RED & ISCREME

  • CRÈME BRULÉE & SORBET

  • PROFITEROLES, VANILJE ISCREME & CHOKOLADE SAUCE

  • CITRONTÆRTE MED MARENGS

  • PETIT FOURS

  • 3 retter
    695

  • 4 retter
    795

  • 5 retter
    895

  • Skulle i have specielle ønsker til en menu, så send og endelig en forespørgsel eller kom forbi til et glas vin så vi kan drøfte mulighederne.

Vinkort

Se vinkortet her

  • Bredgade 63
    1260 København
  • +45 33151060
  • info@saloncph.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    12:00 - 24:00
  • Tirsdag
    12:00 - 24:00
  • Onsdag
    12:00 - 24:00
  • Torsdag
    12:00 - 24:00
  • Fredag
    12:00 - 24:00
  • Lørdag
    12:00 - 24:00
  • Søndag
    Lukket

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat