Aften Menu
ØSTERS
-
GILLARDEAU ØSTERS, VINAIGRETTE & CITRON(PR STK) 55DKK
-
GILLARDEAU ØSTERS, AGURK & PIMENT D’ESPELETTE VINAIGRETTE(PR STK) 65DKK
-
GILLARDEAU ØSTERS, BONITOEDDIKE & YUZU KOSHO(PR STK) 65DKK
-
GRILLET GILLARDEAU ØSTERS, MUSLINGEEMULSION & CAVIAR(PR STK) 85DKK
APPETIZERS
-
TUN, PÆRE, GLASKÅL & SESAM(TO STK) 85DKK
-
SASHI OKSETATAR, CAVIAR & CITRUSMAYONNAISE(TO STK) 105DKK
-
VANDBAKKELSE MED KRABBE, PAPRIKA & PIMENT D’ESPELETTE(TO STK) 85DKK
-
CORDON BLEU, 5J IBERICO SKINKE, KALV & COMTÉ(TO STK) 75DKK
SPECIALITETER
-
5J CINCO JOTAS, IBERICO SKINKE195DKK
-
50GR. ANTONIUS OSCIETRA CAVIAR & GARNITURE995DKK
-
50GR. GASTRO UNIKA GOLD CAVIAR & GARNITURE995DKK
FORRETTER
-
RISOTTO MED CHORIZO, RÅ JOMFRUHUMMER, PARMESAN & PURLØG245DKK
-
TORTELLINI MED OKSEHALE, KYLLINGECONSOMMÉ & IBERICO195DKK
-
PIGHVAR PÅ BRØD, OLIVENOLIE, BLANQUETTE SAUCE & POMMES PURÉ225DKK
-
STEGT BRISSEL, SORT TRØFFEL & KRYSTALLISEREDE LØG245DKK
-
PATÉ EN CROÛTE, DADEL, SENNEP & CORNICHONS185DKK
HOVEDRETTER
-
STEGT HAVBARS, MUSLINGE-BEURRE BLANC & GRØNTSAGER345DKK
-
“DELFINEN” INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE395DKK
-
KYLLINGEBRYST, MORKLER, POMMES PURÉ & VIN JAUNE SAUCE295DKK
-
TOURNEDOS ROSSINI, SORT TRØFFEL & RØDVINSSAUCE595DKK
SIGNATURRETTER TIL TO
-
HEL STEGT AND, SPÆDE KÅL & HINDBÆRGASTRIQUE995DKK
-
“HVALEN” INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE995DKK
-
CÔTE DE BOEUF, BEARNAISE & POMMES FRITES1495DKK
TASTING MENU
995DKK
-
DEN FULDE MADOPLEVELSE MED MINDRE RETTER INSPIRERET AF A LA CARTE MENUEN
-
THE FULL FOOD EXPERIENCE WITH SMALLER DISHES INSPIRED BY THE A LA CARTE MENU
DESSERTER
-
UDVALG AF OSTE(PR STK) 55 DKK
-
CRÈME CARAMEL, CHANTILLY CREME & APPELSIN145DKK
-
MONT BLANC, KIRSEBÆR & KASTANJE165DKK
-
CHOKOLADE MARQUISE, KAFFE & HVID CHOKOLADE195DKK
-
PETIT FOURS(3 STK) 115DKK