• Menu
  • Selskaber
  • Nytår
  • Jul 2025
  • Aften på Salon
  • Frokost på Salon
Bredgade 63, 1260 København
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • Aften
  • Frokost
  • Vinkort
  • Selskabsmenu
  • Nytårsaften

Aften

Se menuen som PDF

ØSTERS / KANAPÈER / SNACKS


  • GILLARDEAU ØSTERS NATURAL & SKALOTTELØGSMIGNONETTE
    (PR STK) 60DKK

  • GILLARDEAU ØSTERS, HYBENROSE & YUZUOLIE
    (PR STK) 65DKK

  • POCHERET GILLARDEAU ØSTERS, MUSLINGEFUMÉ & BAERII CAVIAR
    (PR STK) 95DKK

  • GILLARDEAU ØSTERS, NAM JIM SAUCE, KORIANDER & CHILI
    (PR STK) 75DKK

  • *

  • TUNTATAR, SOYA, INGEFÆR & BAERII CAVIAR
    (EN STK) 95DKK

  • JOMFRUHUMMERTOAST, ROUILLE & URTER
    (TO STK) 115DKK

  • CORDON BLEU, SPIDSBRYST, COMTÉ & SORT TRØFFEL
    (TO STK) 75DKK

  • WAGYU A5, CITRUS MAYONNAISE, WASABI & CHILI
    (TO STK) 135DKK

  • 5J CINCO JOTAS IBERICO SKINKE
    195DKK

KAVIAR


  • 50GR. ANTONIUS “SALON“ BAERII CAVIAR & GARNITURE
    695DKK

  • 50GR. ANTONIUS OSCIETRA CAVIAR & GARNITURE
    1095DKK

FORRETTER


  • KAMMUSLING, STIKKELSBÆR-KOSHO & KYLLINGE BEURRE BLANC
    295DKK

  • POCHERET BLÆKSPRUTTE, RØGET MUSLING & OSCIETRA CAVIAR
    345DKK

  • HAVTASKE, SAUCE BOUILLABASSE & MIREPOIX
    225DKK

  • TORTELLINI MED KANIN, TRØFFEL, PARMESANSAUCE & SALVIE
    245DKK

  • ANDELEVERTERRRIN, DADDEL & SAUTERNESGELE
    295DKK

HOVEDRETTER


  • STEGT PIGHVAR, SAUCE VIERGE, FENNIKEL, KÅL & KARTOFFEL
    395DKK

  • ”DELFINEN” INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE
    395DKK

  • DÅDYR RYG, RØDBEDE, ENDIVE, BROMBÆR, SAUCE GASTRIQUE
    445DKK

  • TOURNEDOS ROSSINI, FOIE GRAS, CROUTON & TRØFFELSAUCE
    595DKK

SIGNATUR RETTER TIL FLERE PERSONER


  • ”HVALEN” INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE
    1095DKK

  • BEEF WELLINGTON, RØDVINSSAUCE & GARNITURE
    1195DKK

  • CÔTE DE BOEUF, SAUCE BEARNAISE, POMMES FRITES & BØNNER
    1495DKK

DESSERTER


  • UDVALG AF OSTE
    (PR STK) 55DKK

  • PÆRE BELLE HELENE, CHOKOLADESAUCE & HASSELNØD
    145DKK

  • CRÈME CARAMEL, KAKAOSORBET, OLIVENOLIE & HAVSALT
    145DKK

  • CITRONFROMAGE, FINANCIER, LIMONCELLO & VANILJEIS
    155DKK

Frokost

Se menu som PDF

  • KARRYSILD MED SMILENDE ÆG
    125DKK

  • CHRISTIANSØPIGENS SILD MED PEBERROD
    125DKK

  • STEGT SILD I LAGE
    125DKK

  • GRAVAD LAKS MED RÆVESAUCE
    175DKK

  • RØGET LAKS MED LUN RØRÆG
    195DKK

  • FISKEFILET MED CITRON OG REMOULADE
    185DKK

  • FLÆSKESTEG MED SURT OG RØDKÅL
    185DKK

  • ANDE CONFIT MED ÆBLER OG SVESKER
    195DKK

  • MEDISTER MED STUVET GRØNKÅL OG HJEMMERØRT SENNEP
    165DKK

  • BRILLAT-SAVARIN MED TRØFFEL OG SMØRSTEGT RUGBRØD
    145DKK

  • EN BID AF DET HELE - 695DKK
    SKAL BESTILLES AF HELE BORDET

  • GILLARDEAU ØSTERS NATURAL & SKALOTTELØGSMIGNONETTE
    (PR STK) 60DKK

  • 5J CINCO JOTAS IBERICO SKINKE
    195DKK

  • ANDELEVERTERRIN, DADDEL & SAUTERNESGELE
    295DKK

  • ”DELFINEN” INDBAGT PIGHVAR, DANSK SORT HUMMER, SPINAT & HUMMERBISQUE
    395DKK

  • PEBERBØF, POMMES FRITTER & PEBERSAUCE
    495DKK

DESSERT


  • UDVALG AF OSTE
    (PR STK) 55DKK

  • CRÉME CARAMEL, KAKAOSORBET, OLIVENOLIE & HAVSALT
    145DKK

  • RISALAMANDE MED KIRSEBÆRSAUCE
    155DKK

Vinkort

Se vinkortet her

Selskabsmenu

Vilkår for selskaber

Hent selskabsmenu i PDF

SNACKS


  • GILLARDEAU ØSTERS NATUREL
    60

  • GILLARDEAU ØSTERS & BAERII CAVIAR
    85

  • 3 ASSORTEREDE KANAPEER
    135

  • 5J CINCO JOTAS IBERICO SKINKE
    195

FORRETTER


  • HUMMERSUPPE, HUMMERSOUFFLÉ, DILD & KØRVEL

  • HAMACHI, CITRUS, URTER & YUZUVINAIGRETTE

  • VARMRØGET LAKS, BITRE SALATER & PEBERRODSCREME

  • KAMMUSLINGER, KYLLINGEBURRRE-BLANC & JORDSKOKKER
    (+ 50)

  • INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERBISQUE

  • LINGUINI PASTA, SORT TRØFFFEL & OLIVENOLIE

HOVEDRETTER


  • HAVTASKE, KARTOFFEL, PIGHVAR FUMÉ, KAMMUSLING & LØJROM

  • INDBAGT PIGHVAR, SPINAT & HUMMERBISQUE

  • OKSEMØRBRAD, KARTOFFEL & SAUCE BORDELAISE
    (+100)

  • BEEF WELLINGTON, RØDVINSSAUCE & GARNITURE

HOVEDRETTER FAMILY STYLE (DELES AF HELE BORDET)


  • HELSTEGT LABEL ROUGE KYLLING, MORKLER, TRØFFEL & VIN JAUNE SAUCE
    (+100,-)

  • HEL DAMPET PIGHVAR, CHAMPAGNESAUCE & BAERII CAVIAR
    (+100,-)

  • CÔTE DE BOEUF, SAUCE BEARNAISE, POMMES FRITES & BØNNER
    (+200,-)

OST


  • COMTÉ
    (+sort trøffel 95,-)

  • 3 SLAGS OST

DESSERT


  • CHOKOLADEMOUSSE AF 70% XOCO MAYAN RED & ISCREME

  • CRÈME BRULÉE & SORBET

  • PROFITEROLES, VANILJE ISCREME & CHOKOLADE SAUCE

  • CITRONTÆRTE MED MARENGS

  • PETIT FOURS

  • 3 retter
    695

  • 4 retter
    795

  • 5 retter
    895

  • Skulle i have specielle ønsker til en menu, så send og endelig en forespørgsel eller kom forbi til et glas vin så vi kan drøfte mulighederne.

Nytårsaften

MENU

1495,-


  • GILLARDEAU ØSTERS & CAVIAR

  • RØGET LAKS, RYGEOST & SPÆDE SALATER

  • SALTBAGT PIGHVAR, OLIVENOLIE BLANQUETTE & OSCIETRA CAVIAR

  • HUMMER TORTELLINI & HUMMER BISQUE

  • JAPANSK A5 WAGYU, NASHIPÆRE & GRILLET FORÅRSLØG

  • TRØFFELFARSERET OKSEMØRBRAD & SAUCE MADEIRA

  • CHOKOLADE MÁRQUEZ & VANILJE IS
  • Bredgade 63
    1260 København
  • +45 33151060
  • info@saloncph.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    12:00 - 24:00
  • Tirsdag
    12:00 - 24:00
  • Onsdag
    12:00 - 24:00
  • Torsdag
    12:00 - 24:00
  • Fredag
    12:00 - 24:00
  • Lørdag
    12:00 - 24:00
  • Søndag
    Lukket

Sovino Brands Logo
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch Kinyōbi L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 The Market Italian Trattoria Fiat