Kunst på Salon

Bøger på Salon

NEDKOGES TIL PASSENDE SMAG & KONSISTENS

Claus Christensen & Søren Wedderkopp

Denne bog er en fiskekogebog, men ikke blot en fiskekogebog – Nedkoges til passende smag og konsistens er en kærlighedserklæring til fisk og alt, hvad disse fører med sig af saucer, mayonnaiser, fonder, Champagne, sushi og sanselighed. Bogen er ordnet alfabetisk fra aborre til ål og indeholder et hav af opskrifter på fisk, krebs og skaldyr i alle afskygninger. Bogen er illustreret med tegninger

PRIS: 249 kr.

INDERLIG

Claus Christensen & Søren Wedderkopp

Eksklusiv kogebog om indmad til madelskere uden hang til lette løsninger og smagsforstærkere. Det er god mad helt fra bunden. Blandt opskrifterne er at finde: Forloren skildpadde, Hjerne i rødvinssauce, Glaseret tunge, Terrin af tunge, Hummerbisque, Brissel en cocotte, Brisler med asparges vinaigrette, Brisler i butterdej, Hjerter i flødesauce, Kallun i pebersauce, Kallun med pasta og pesto, Stegt lever med løg, Stegt lever provancale, Helstegt kalvenyre bearnaise, Blodpølse, Lungemos Bogen er illustreret med nye værker af Christian Lemmerz og Mikael Kvium, og der er forord af Carsten Jensen.

PRIS: 400 kr.

HØNEN & ÆGGET

Claus Christensen & Søren Wedderkopp

I denne bog har de kastet sig over vore fjerede venner, fuglene og deres “afkom”, æggene, og giver med deres sædvanlige glimt i øjet og sans for den kulinariske detalje opskrifter på alle former for æg: rørte, kogte, pocherede, i omeletter, æggekager, salater og ikke mindst desserter. Desuden forklarer de, hvordan man plukker og tilbereder ænder, vagtler, gæs, duer, agerhøns, kalkuner og deres mere civiliserede artsfæller hønsene og kyllingerne; på en måde, så deres levende brødre og søstre ville ønske, at det var dem, der nu stod og simrede på komfuret eller lå til skue på et lunt fad.

PRIS: 249 kr.